Viktigaste investeringen (19 juli 2015)

Den viktigaste investeringen
du gjort.


Det finns bara en sak som jag ångrar lite och det är att jag inte tidigare fick de kunskaper jag har i dag och att jag därför inte kunnat använda mig av min metod för cirka tio år sedan, för då hade jag haft en ännu bättre ekonomi i dag än jag har just nu.

Men jag hoppas att mina barn, barnbarn och du som läser detta har förmågan och tilltron till det jag vill förmedla för att inte vänta tio år med att börja investera enligt de kunskaper du kan erhålla genom att läsa boken ”Slå börsproffsen” om den förunderliga aktiemarknaden.

Lär du dig att investera klokt, då kan den här boken rent av vara den viktigaste investering du någonsin har gjort som investerare på aktiemarknaden.

Aktiemarknaden är ingen säker plats i tillvaron utan den är fylld av stor osäkerhet och marknaden är inte förutsägbar, även om många tror det.

Vill du läsa mer om boken och om annat som jag tycker är intressant och viktigt att veta som investerare, klicka då på bilden och bli prenumerant på AKTIEBREVET som är helt gratis. Det kostar ingenting alls!72748202-pGlp8jpg