Slå Börsproffsen! (3 juli 2015)

”Det var mycket information. Kan du inte skriva en bok så att vi får det samlat”, sa en åhörare efter ett föredrag som jag höll för några arbetskamrater.
Spontant kände jag att jag borde korta ner mitt föredrag innan jag höll det för andra än mina kolleger. För jag ville verkligen sprida mina tankar om aktieplaceringar till många fler.
Det visade sig emellertid vara svårare än jag först hade trott att korta ner mitt anförande. Allt jag ville ha med för att göra föredraget komplett gjorde att det inte blev så mycket kortare, trots allt.

Detta med att skriva en bok blev en allt tydligare vision på grund av att det är lättare att få med allt det som jag vill berätta för dig som läsare.

Många letar efter en enkel formel som löser alla problem och gör investeraren omåttligt rik. En sådan enkel och magisk formel skulle kunna jämföras med en helig graal för aktörerna på aktiemarknaden.

Albert Einstein sa så här om enkelhet:
 ”Allting ska göras så enkelt som möjligt – men inte enklare”


Du bör alltså förstå att det inte finns någon så enkel formel som löser allt. Men det finns några metoder som är så ”enkla som möjligt”, som Einstein uttryckte det – men förklarligt nog inte enklare än så.

 Jag har upptäckt att det finns ett mycket enkelt, logiskt och bra sätt att tjäna pengar på långsiktiga investeringar på aktiemarknaden.