Guldpriset går upp...

Det är inte för sent att gardera sig mot en global ekonomisk kollaps genom att köpa guld.
Föregående sommar rekommederades våra vänner att köpa aktier i ett aktiebolag som kommer från Kannada. Bolaget är också registrerat på den svenska böresen OMX MidCap, bolaget är SEMAFO.
De som köpte i närheten av den lägsta punkten som inträffade 2013-06-26 då stängningskursen var 8:30 Kr har idag nästan tredubblat värdet då stängningskursen idag 2014-02-11 var 24:30 Kr.
Det innebär en vinst hittills på 193 %, alltså en vinst mycket nära 200 %.

Att pricka in dessa köp och sälj nivåer är mycket svårt. men de flesta har haft möjligheten att göra en vinst på lika mycket som satsningen alltså en vinst på 100 % eller en fördubbling av värdet.
Vi tror att detta bara är början på en trend och rekommenderar att investera i guld och silver. Fysiskt guld eller silver alternativt i mogna bolag som är involverade i guld eller silver. Observera att vi inte tycker att du ska spekulera i förhoppningsbolag i ädelmetallbranschen, de kanske alldrig ger någon vinst.

Se och hör Peter Schiffs motiv för att köpa ädelmetall.
Klicka på bilden nedan.


Se filmen som ifrågasätter om vi står inför en global ekonomisk kollaps under 2014. En mycket intressant historisk tillbakablick...
Klicka på bilden nedan.


Fler intressanta uttalanden av Peter Schiffl som är en känd personlighet, företagsledare och kommentator av världsekonomin samt inte minst av den Amerikanska ekonomin. Peter Schiff är dessutom en så kallad Gold Bug, alltså en person som anser att guld är en säkerhet vid dåliga ekonomiska tider..
Klicka på bilden nedan.

Du kan ändra denna exempeltext. Peka här och klicka på knappen "Redigera text". Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.