Ett nytt nummer av Aktiebrevet ute nu! (22 februari 2020)

Ett nytt nummer av Aktiebrevet är ute nu!
Här är lite av innehållet i Aktiebrevet Nr 74.


Jag har under senaste tiden fått främst frågor om ett av bolagen (Semafo) som jag berättat om tidigare och dessutom frågor om Coronaviruset och hur det kan påverka ekonomin och även hur det kan på verka priset på guld och silver.
 
Men först skriver jag lite om något som jag ser som ett problem med många andra som skriver saker om investering.
 
Sedan ska jag berätta lite hur du kan lära dig att göra analyser av ädelmetallgruvbolagen. Det är inget hokus pokus, utan ett mycket lätt system som du kan följa.
 
Till sist innan jag presenterar en ny REA-analys, berättar jag om ett bolag som när jag läste om det fick jag ungefär samma känsla som jag fick när jag först stiftade bekantskap med guldgruvan K92 Mining.
 
Kan detta vara den bästa investeringen just nu?

 
Jag skrev om K92 i Aktiebrevet Nr 28 som var ett extranummer bara för att jag ville berätta för alla läsare om den möjligheten jag såg med det bolaget då, nu har jag kanske hittat ett nytt bra investeringsoibjekt.
Medvetenhet är som solen. När den skiner på saker, förändras de, ty medvetenhet är själva nyckeln till att uppnå upplysthet.

https://www.aktierea.se/prenumerera-23120817

Har du inte börjat prenumerera på Aktiebrevet som är helt gratis kan du börja nu. Klicka bara på knappen nedan och ange den E-adress du vill ha breven till så får du möjlighet att läsa vidare om denna varning som marknaden bjuder oss på så att du kan förbereda dig på bästa sätt