Du kan bli prenumerant!

Hej alla aktievänner

Du har nu möjlighet att bli prenumerant på vårt nya informationsbrev som vi kallar Aktiebrevet.

Aktiebrevet är ett fullständigt kostnadsfritt informationsbrev för dig som är intresserad av vinstgivande värdeinvesteringar på aktiemarknaden.

Du får inte förvänta dig att Aktiebrevet ska ge dig senaste nytt på aktiemarknaden eller massor med köprekommendationer hela tiden. Det finns det andra kanaler för...

Vår målsättning är att du ska få ett mail i månaden med intressanta ämnen som vi tar upp och där hoppas vi på din hjälp
Vi vill här be dig om hjälp att hitta intressanta ämnen att skriva om.

Sänd oss ett mail till:     info@aktierea.se

Berätta för oss om vilket ämne du vill att vi ska skriva om. Vi kan inte lova att vi skriver om det du önskar men vi ska försöka.
En förutsättning är att ämnet på något sätt har med långsiktig investering eller med värdeinvestering att göra.

Du kommer också få ett mail nästan varje månad med resultatet av vår analys som vi utför med REA-metoden. Där kommer vi också beskriva mer om metoden och hur du kan på bästa sätt använda dig av det för dina långsiktiga investeringar.

Jag som är författare
till Aktiebrevet heter Jan Öberg. Jag är en självlärd amatör som har varit verksam på aktiemarknaden i mer än 30 år.
Jag vill gärna dela med mig av de erfarenheter som jag gjort genom att göra misstag och lära mig av dessa och genom att läsa mycket om aktieinvestering och vad som gjort andra framgångsrika på marknaden.

Vi kommer också ibland ha gästförfattare som vi kan presentera för dig senare i samband med brevet.

Starta redan idag!
Du kan redan nu börja prenumerera gratis på Aktiebrevet där jag hoppas du ska finna intressanta tips, analyser och kunna lära av de erfarenheter som jag vill dela med just Dig.

Du kan givetvis avsluta din prenumeration när du vill, men det hoppas jag att du inte vill utan jag vill verkligen att du ska uppskatta Aktiebrevet och AktieREA.

Klicka på   "Prenumerera"   i menyn och starta din prenumeration redan idag för snart kommer första brevet med intressant läsning...