Boken du inte har råd att vara utan! (2 maj 2018)

Jag vill passapå att göra lite reklam för min bok Slå börsproffsen!
 
Jag fick idag ett meddelande på FaceBook från Emil som jag har kopierat och klistrat in här på bloggen för att du också ska få läsa det. Jag blev både stolt och mycket glad när jag såg detta.
 
”Hej! Vill rekommendera Jan Öbergs bok,
Slå Börsproffsen, fantastiskt bra läsning.

Tack Jan för reametoden.
Måste hålla med om att det slår min tidigare metod då jag letade 1000%:are genom att leta konsoliderade aktier på bottennivå, dock påminner den om samma metod, skillnaden är att vi här får en mer solid grund att stå på och på så sätt slipper spekulera i vad som kommer gå upp, väldigt logiskt sätt att handla aktier!

Gå in och läs!”

 

Om du redan har boken läs den då ytterligare en gång, för du har väl läst den?