Bli rik på aktier!

Bli rik på aktier är målet för de flesta som anmäler sig till en kurs för aktier för nybörjare.

Men det som förmodligen är mindre vanligt i en sådan aktieskola är att lära ut hur man gör för att inte bli fattig när man sedan börjar investera i aktier på allvar.

Jag har lagt märke till att många nybörjare ej har lärt sig grunderna innan de ger sig ut på aktiemarknaden.
De frågar på forum efter de bästa aktierna att investera i.

Många som är lite mer aktiva och hållit på ett lite längre tag ger glatt råd att köpa den eller den aktien utan att tänka på följderna för mottagaren av köpråden.
Många gånger är råden att köpa aktier av typen förhoppningsbolag som inte är speciellt bra nybörjaraktier. Man kan givetvis lära sig mycket på det men det blir oftast den hårda vägen genom förlustaffärer som följd.

De som har hållit på med aktiehandel av olika slag en längre tid bör ha lärt sig vilka fallgropar som lurar på aktiemarknaden och därmed ge bättre råd till nybörjare så att de får en bättre chans att också kunna bli rika på aktier. Jag tänkte berätta lite om en av Asiens rikaste personer och hur han har agerat för att bli rik på aktier men först ska jag ge dig lite bakgrund till varför jag anser att den historien är värd att berätta.

Vill du läsa hela texten?

Vill du bli rik på aktier?

Vill du läsa mer artiklar om hur du kan utvecklas som aktieinvesterare?

Om något av dessa tre frågor kan besvaras med JA!
Anmäl dig då som prenumerant på

AKTIEBREVET som är ett brev du får gratis i din mailbrevlåda med ojämna mellanrum med både analyser och annan intressant information som kan göra att du blir en bättre investerare på aktiemarknaden.