Bästa aktietipset du kan få!

Glad Midsommar!
Hej alla aktievänner, Jag hoppas att midsommar blir fin och varmare för här har det varit en ovanligt kall och blåsig vår som jag skrivit tidigare och det har fortsatt i juni också. När min dotter tog studenten var det en jättefin dag, vilken tur.
Tur ska man inte ha så mycket när man håller på med aktier.Ja lite men mer bör du arbeta med stor säkerhet i dina investeringar.
Många har frågat mig om den bok jag skrivit, vad den handlar om och när den kommer. Jag ska berätta mer om det i detta och följande nummer av Aktiebrevet.
Det har börjat hända saker inom det monetära systemet i världen skrev jag i Aktiebrevet Nr 12. Nu kar det krisat till sig i förhandlingarna  mellan Grekland och EMU. Det vet vi inte hur det slutar men förmågan att betala av skulden är inte stor, snarare tvärt om.

Det som kan bli en följd av ett utträde ur EMU och EU är att Storbritannien kan vilja träda ur samarbetet och därmed kan det bli svårt att hålla ihop unionen.

Det är inte lätt att hålla ihop ett monetärt samarbete när man inte har gemensam finanspolitik.
Detta är tråkigt då den ursprungliga tanken med EU var att bevara freden i Europa.
Men jag hoppas att vi alla kan fira en Glad Midsommar utan att oroa oss över detta. Jag får förmodligen komma tillbaka till detta senare någon gång.

Vill du läsa mer och se mitt bästa aktietips inför sommaren starta då en prenumeration av aktiebrevet så får du det sänt till din mailadress.

Hoppas din Midsommar blir fin och avkopplande!
Jan Öberg